Velkommen


Velkommen til min lille Blog, som primært vil henvende sig til personer med et så stort synshandicap at de er nød til at benytte skærmlæsere, det være sig Jaws, NVDA eller lignende på pc, Voiceover på MAC og IOS eller for den sags skyld Talk back på Android.
Jeg vil prøve at lægge mine personlige tips og tricks ud her på bloggen så andre også kan få glæde af dem og forhåbentligt spare jer for en masse tid med at selv finde på løsninger og fremgangsmåder.
Du er selvfølgelig mere end velkommen til at komme med input og rettelser hvis du falder over noget som du mener ikke er korrekt eller kan gøres smartere.

Siden her er under løbende opbygning idet jeg først er ved at lære at bruge WordPress som siden her er bygget op med, og det bliver da også i første omgang det som mine indlæg kommer til at dreje sig om, så jeg håber på lidt forståelse for at der eventuelt rodes lidt rundt og eksperimenteres.
Hvem er jeg. Jeg er 48 år gammel født og opvokset i Aalborg, og her altid interesseret mig for computere og alt hvad der røre sig omkring emnet, jeg har ingen uddannelse inden for it og alt hvad jeg bidrager med at selvlært. Jeg har været synshandicappet siden 1988 og synet er gradvist blevet dårligere og nu er det så dårligt at jeg primært benytter skærmlæsere på pc og mobilen. Så da jeg dagligt skal forholde mig til det væld af opdateringer og ændringer som kommer til diverse styresystemer og apps tænkte jeg at jeg alligevel lige så godt kunne lægge mine fremgangsmåder ud til hjælp for andre. Så håber du finder noget du kan bruge.
Endnu en gang velkommen.
.